REGULAMENT Concurs Foto

REGULAMENT CONCURS FOTO

Organizare
Concursul este lansat in cadrul programului ABC-ul Animalelor de Companie, desfasurat de Asociatia Romana a Producatorilor de Hrana pentru Animale. Concursul se desfasoara in parteneriat cu MAXI PET Romania. Aflati mai multe detalii despre program aici: http://petabc.ro.
Concursul se desfasoara online, pe paginile de Facebook ABC-ul Animalelor de Companie si MAXI PET Romania.
Persoanele care nu au conturi de facebook ne pot trimite fotografiile si numele participantului pe adresa de e-mail: contact@petabc.ro , pentru a fi postate si inregistrate in concurs.
Concursul este adresat publicului larg cu domiciliul in Romania.
Modul de desfasurare
– Realizeaza o poza cu tine si cu animalul tau de companie;
– Posteaza imaginea pe pagina de Facebook/ MAXI PET Romaniahttps://www.facebook.com/pages/MAXI-PET-Rom%C3%A2nia/250980274915233?pnref=lhc SAU pe pagina de Facebook ABC-ul Animalelor de Companiehttps://www.facebook.com/ABCAnimaleDeCompanie .
– Invita-ti prietenii sa comenteze/raspunda la postarea ta cu o alta fotografie (el si animalul sau de companie);
– Castiga cel mare grup de prieteni cu animale de companie (adica, numarul de imagini care apar ca rezultat la postarea ta);
– Fiecare utilizator poate inscrie o singura fotografie;
– Fotografiile inscrise trebuie sa fie originale si realizate de concurenti.
Perioada de desfasurare a concursului
• 28 aprilie – 1 iunie 2015: inscrierea in concurs
• 02 iunie 2015 alegerea castigatorilor – Castigatorii vor fi anuntati pe Facebook ABC-ul Animalelor de Companie, Facebook MAXI PET Romania si www.petabc.ro (sirul cel mai lung de prieteni cu animale de companie)
• 06 iunie 2015 premierea castigatorilor, fotografiile castigatoare vor fi expuse in magazinele MAXI PET Romania si vor fi premiate in cadrul unei ceremonii; Pentru cazul in care castigatorul desemnat nu se afla in Bucuresti, premiile vor fi trimise prin curier.