Voluntari

DSCN3627
Dr. Vet. Adrian Ungureanu, medic veterinar. Participă la prezentări în şcoli şi evenimente organizate în cadrul programului educaţional ABC-ul Îngrijirii Animalelor de Companie.

 

flavia
Flavia Tănăsescu, studentă la Facultatea de Medicină Veterinară, Universitatea Spiru Haret.

 

iustin
Iustin Ursică, student la Facultatea de Medinică Veterinară, Universitatea Spiru Haret.

 

IMG_2103
Dan Tomeci, student la Facultatea de Medicină Veterinară, Universitatea Spiru Haret. Deschis, comunicativ, îmi place să lucrez cu oamenii şi cu animalele. S-a implicat în proiect datorită oportunităţii de a lucra cu copiii şi de a contribui la educaţia viitorilor posesori de animale de companie.

 

13181093_1047905341948619_1641581295_n
Anna Trusca, studentă la Facultatea de Medicină Veterinară, Universitatea „Spiru Haret”. Sunt o fire ambiţioasă, puternică, îmi place să încerc tot felul de lucruri noi, tocmai de aceea am ales să mă implic în acest proiect. Îmi plac provocările care mă ajută să mă dezvolt ca persoană şi din care pot rămâne şi cu experienţe şi amintiri plăcute. Sunt o iubitoare de animale, imi doresc să le ajut şi mi-aş dori ca toți să fie aşa.

Dr. Anca Lepădatu, DVM, este dedicată pacienților, precum și generațiilor actuale si viitoare de proprietari de animale de companie.
De aceea, împreună cu fondatorii și organizatorii programului #PetABC, construiește educația viitorilor proprietari de animale de companie, prin ore interactive, prezentând totul despre sănătatea patrupezilor.

SAL-VET SERVICII VETERINARE Bacău

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Gianina Rasvan Soltz – voluntar Royal Canin


Florentina Mirescu – medic veterinar, voluntar Royal Canin


Irina Iordache – voluntar Royal Canin


Iulian Ghita – voluntar Royal Canin


Bogdan Smaranda – voluntar Royal Canin


Ionel Foianu – voluntar Royal Canin